A little history... Elk kind is een onbeschreven blad. Door te spelen, te experimenteren, gek te doen, ... schrijven ze vanaf dag 1 aan hun eigen LITTLE HISTORY. Zijn de indrukken die ze opdoen saai en monotoon? Dan worden de letters op het blad stijf en grijs. Maar zijn ze boeiend en origineel, dan wordt het een kleurrijk verhaal met sierlijk gekrulde zinnen ...

Daarom kleurt LITTLE HISTORY de prille levensjaren van kinderen van 18 maand tot 12 jaar bewust met levendige prints en speelse modelletjes. Ze vallen op. Hetzij door een gedurfde kleurencombinatie, hetzij door een subtiel kleuraccent. Maar vooral omdat er af en toe een ondeugend hoekje af mag.

Elke collectie bestaat uit handige passe-partout basisstukken en opvallende eye-catchers.
Als kleine puzzelstukjes zijn ze met elkaar te combineren. Tot die ene uniek outfit die elk kind anders maakt dan alle anderen.

Dacht u dat kinderen geen oog hadden voor details? Vergis u niet! Jasjes, broekjes, jurkjes, ...
ze weten perfect wanneer ze goed zitten. En eens dat zo is, willen ze dat dat zo blijft.
Daarom besteedt Little History zoveel aandacht aan het uitkienen van de perfecte pasvorm.
En aan de keuze van kwalitatieve stoffen. Kriebelen, haperen of uitrekken, zijn uit den boze.
Vuil worden mag, nee moet zelfs kunnen. Maar netjes uit de wasmachine komen is een must.

Kwaliteit gaat nu eenmaal langer mee. Langer zelfs dan de gestalte van uw (b)engeltjes. Gelukkig zijn daar dan hun broertjes of zusjes ... en - wie weet? - straks een volgende generatie. Wedden dat ze er met dezelfde kleertjes even kleurrijk en uniek blijven uitzien?

So walk along and see more & more kids making their ...